» 26/09/2005 » Uncategorized » 0 reacties

We hebben vanmorgen gesproken over de toekomst van Twente Milieu; de inzamerlaar van ons huisvuil. Bekend is dat in 2007 ons contract met TM afloopt, en we moeten dat , indien we er af willen, een jaar van te voren opzeggen. Dan is het van groot belang je te bezinnen op de toekomst. Krijgt zeker een vervolg. Niet alleen bij ons maar ook in Hengelo, Enschede, Oldenzaal.
Losser staat aan de vooravond zich aan te sluiten. Afval is big business; maar dat wisten we al.

Ook afspraken gemaakt over centrale inschrijving woningzoekenden en een korte voorbereiding over een intervieuw met het landelijk blad voor en van de Vereniging van Eigenaren.

Nog even rondgekeken rondom het terrein van Cogas waar sprake is van grondruil, kapvergunning en bodemsanering. Ook zal er een bergbezinkbassin moeten komen. Willen we er woningbouw op of bijvoorbeeld een bedrijvenverzamelgebouw?