» 19/04/2009 » Uncategorized » 0 reacties


Nadat ik vrijdagmiddag de receptie van Bert Haakmeester heb bijgewoond ( mijn ambtenaar Volkshuisvesting) op weg naar Heraaacles. Bert was vele, vele en vele jaren in dienst bij de lokale overheid. Heraaacles wint met mooie cijfers van NAC Breda.
De zaterdag stond in het teken van leeswerk, tuinwerk en de opening van het speelveld in de Haghoek. Een aantal spelers van Heraacles en H. Krüzen waren van de partij. Mijn openingshandeling, een schot op doel, ging maar net naast.
Zondag leeswerk, tuinwerk, auto’s wassen. Maar ook naar Opendag Moskee Almelo en Kasteel Hortus. Dit mede vanwege de aanwezigheid van de International Ladies Club waar Meta lid van is. Al onze kinderen en kleinkinderen gezien en mijn moeder was ook van de partij. Zondagavond naar een condoleance. De echtgenote van mijn oude schoolvriend heeft de strijd tegen haar ziekte niet kunnen winnen.