» 23/09/2009 » Politiek » 0 reacties

Vorige week hebben mijn moeder verhuisd. Dan kom je nog eens wat tegen. Oude krantenberichten van Het Dagblad van het Oosten.  Heerlijke nostalgie. Toen hadden we nog twee kranten, en dus was er competitie en dus kregen we het resultaat van prima nieuwsgaring. Dat is voorbij. Jammer. De oppervlakkigheid heeft zich vastgenageld.

Geen goed gevoel overgehouden van de vergadering van vanavond. Weinig agenbdapunten, toch wer halluf elluf. Hoe is het mogelijk?

Woensdag opening trapveld in de Westeres ( 13.30 ) samen met twee spelers van Heraaaacles ( Looms en Everton ). Ook aanwezig bij een  (intern) symposium over kunst in de openbare ruimte.

Mooi dat “geflitst” van TC Tubantia mijn bericht is opgevallen over mijn nieuwe site. Ja, dat wordt nog een hele worsteling.

Donderdag: 10.30 uur : Koornmarkt. Ik zou zeggen komt allen naar de milennium estafette en loop een uurtje mee. Blij met de mede-oproep van Leefbaar Almelo ( Bert Hümmels) vanavond in de raadsvergadering