» 23/03/2010 » Na 3 maart 2010 » 0 reacties

In de gemeenschappen om ons heen is men ook druk aan het formeren. In Oldenzaal loopt de Werknemersgroepering weer lachend over straat. In diverse plaatsen staat het CDA buitenspel. Bijvoorbeeld in Twenterand en Dinkelland. Een soort van politieke aardverschuiving. Opvallend vind ik dat je nogal wat over D66 leest. Ze haken af en er wordt weer contact gezocht ( Amsterdam en Enschede ). In Almelo slaat Isendoorn behoorlijk op de trom.  Je zou haast medelijden met ze krijgen nu ze weer hameren op het feit dat zij eigenlijk bij de formatie betrokken zouden moeten zijn. Het mooie is wel dat het erop lijkt dat Isendoorn de hete kolen voor Gerritsen uit het vuur aan het halen is. Vraag voor mij is welke joker ingezet gaat worden. Volgens mij beginnen de echte onderhandelingen in Almelo morgen of overmorgen. Luc Schuur ( nieuwe fractievoorzitter PvdA Almelo) onderhandelt mee. Ben zeer benieuwd of PvdA, VVD en CDA eruit komen. In Enschede em Hengelo één wethouder minder? Of is het wandelgangen geneuzel?