» 15/12/2010 » Politiek » 0 reacties

Ik heb er lang over gedaan. Ik heb ze allemaal aan een politiek onderzoek onderworpen. Echt waar. Zonder enig resultaat. Ik wel een paar plussen en minnen; echter geen echte winnaar. Heel jammer dat Bert Hümmels het steeds weer lukt om zijn politieke punten, door zelfbeklag, geen kans van slagen te geve. Ik ben ervan overtuigd dat hij beter, veel beter kan. Een cursus zou hem geen windeieren leggen. Ik kan best genieten an de inbreng van Gijs Stork. Volgens mij kan het hem niet zo veel schelen hoe een besluit valt, als hij maar eerst er flink tegenaan heeft kunnen schoppen. Hij past heel goed op zijn eigen achtertuin : De Bolkshoek. Dat andere raadsleden daar niets eens een keer iets van zeggen verbaasd me. Fred, Fred Gerritsen: verder niet veel commentaar. Man van het moment , opportunist puur sang . Zal nog veel van zich laten horen. En dat zal hem geen windeieren leggen. Van mijn eigen PvdA club niet veel gehoord. Doen wat van ze verwacht wordt. Degelijk en goed onderbouwd. Jaap Stapel valt positief op. Nieuws Stadion in Waterrijk : een vondst. Zal het niet redden, schat ik zo in.
Hans Buitenweg is nog steeds bezig zijn plek te vinden. Zal ook wel niet meevallen. Is me wel positief opgevallen.
Jan Veenstra: TC Tubantia was vanmorgen duidelijk. Kan me er helemaal in vinden. Als het “drammerige” er nu eens een keer uitgaat, kan hij nog veel binnen slepen.
En dat was het wel zo’n beetje.
Ik wil niet onvermeld laten dat het niet aan mij is om over het nieuwe college te oordelen. Wel wil ik kwijt dat de voorzitter van het college meer dan een ruime voldoende verdient.
Het zal me wel kwalijk genomen worden dat ik me met de keus van de politicus van jaar heb willen bemoeien. Aan de kant blijven staan is nu eenmaal niet mijn ding.
Donderdag bij Rumoer zal het druk (?) worden.Comments are closed.