» 23/12/2010 » Politiek » 0 reacties

We wisten het wel, je schrikt toch weer: in de touringcar-wereld gebeuren rare dingen. De veiligheid van ons reizigers is soms in het geding. Er zijn zelfs chauffeurs die r ziek van worden.
Bij mijn Rietvogels zij n ze er nog niet uit ( samenwerking met DVO ). Ik voorspel een mooie vorm van samenwerking op De Riet. Met deze mooie kantine moet dat lukken.
En dan…. de poort. Het CDA had de deur en Almelo heeft : De Poort. De poort van Kroeskop. Uit mijn periode als wethouder weet ik nog dat heer S. mediation ( bijna uitgevonden door I. Mercanoglu ) heeft afgewezen. Kijk…dat zegt genoeg. Toch ? Het “commnetaar”van Leo is een beetje mager. Hij kan beter.
Erg al die oudjes die aan huis gekluisterd zijn. Is dit verhaal niet een beetje opgeklopt?
En dat dominee Otto Mulder al heel lang met zijn Kersttoespraken bezig is , is niet verkeerd. De ingezonden brief van Diny Twilhaar heb ik met belangstelling tot mij genomen.Comments are closed.