» 21/12/2010 » Politiek » 0 reacties

Maandag positieve aandacht voor de IISPA. “….walhalla voor sportmensen”. Opvallend vond ik ook de melding dat de VVD-fractie achter autoherstelbedrijven aan zit te vangen. Althans, ze vragen de gemeente dat te doen. Herman van Limbeek speelt zich aardig ik de kijker met zijn plan om het parkeerprobleem in en aan de Bornsestraat op te lossen.
Heerlijk om met groot lettertype de naam “NIJREESBERG” te kunnen lezen. Ook wij spreken nog steeds over een berg. Als je goed kijkt is het bijna een kuil. Maar toch….. het is onze NIJREESBERG. En het blijft onze berg. Veel “gespeeld” vroeger.
De PvdA-fractie doet eindelijk het boek “Stegehuis” dicht. U weet wel : De Poort van Ibrahim Mercanoglu. Zou de eigenaar ( A.K. ) nog iets van zich laten horen ?
Nog steeds weet ik niet goed wat ik met het fenomeen “voedselbank” aan moet. Met alle voors en ntegens staat het bij mij nog steeds gelijk. Ik lees ook dat mijn oud collega (R.v.BR) geen mooie SOWECO-begroting kan presenteren. Met de kabinetsplannen zal het er niet beter op worden.
Oh ja. Ik ben ook weer “geflitst” door de Tubantia wel te verstaan .

Al met al weer aardig op de hoogte gesteld door mijn krant. Alhoewel : er is vast meer de melden. Tip : hou de digitale krant, ook locatie Almelo, om de twee uur up to date.Comments are closed.