» 27/02/2011 » Algemeen » 0 reacties

Het is nog net zaterdag. Vanavond veel gelezen ( kranten en zo ) beetje TV. Genoten van Heracles- Vitesse ( samenvatting ). Mooi die drie punten. Domme opmerking van Jack van Gelder over spelen op kunstgras. En wat zag ik op twitter? Gert-jan Verbeek ook binnen? Zou hij heimwee hebben?
Ik moet wel steeds aan woensdag denken: verkiezingen. Zag U vanmiddag ook die invasie witte jassen van de PVV in het centrum van Almelo. Je zou ze bijna bestuurlijke verantwoordelijkheid gunnen; dan is het gauw afgelopen.
Zelf denk ik dat de strijd om de grootste partij in Overijssel tussen de VVD en de PvdA zal gaan. Het zou goed zijn om het CDA en tijdje in de oppositiebanken te hebben. Goed voor het CDA en heel goed voor Overijssel. Mijn politieke tegenspeler in de Regio Twente, Pieter van der Vinne, wil hoger op de lijst komen. Voorkeursactie dus. Ben benieuwd.
Ik zal de komende week ook mijn cv eens aanpassen, vanwege de nieuwe functies die ik heb. Vreest niet : allemaal vrijwilligers werk hoor! Ik kan natuurlijk ook nog gedeputeerde worden. Willen ze me hebben? Ik dacht het niet. Het aantal gedeputeerde zal toch wel naar beneden bijgesteld worden.
Donderdag spreek ik weer eens een column bij radioprogramma Rumoer uit. Weet nog niet waarover ik het zal hebben. Het programma gaat geloof ik onder andere over Almelo Nouveau. Zal ik het dan over Waterloo – Waterrijk hebben ?Comments are closed.