» 28/05/2011 » Algemeen » 0 reacties

Niet op de fouten letten en het uitgesproken woord geldt.

Rumoer 26 mei 2011.

Terug in de tijd.

Ik neem jullie even mee naar de vorige eeuw. Dit doe ik om te bewijzen Dat er eigenlijk nu in 2011 niet zoveel nieuws is te melden.
In de vorige eeuw hadden wij Tumult. Een zeer aangenaam tumultueuze verpozing. U geboden door uw favoriete zender Radio Almelo. En de Twentsche Courant deed ook mee. Zo staat het in de eerste tumultuitgave: dit boekje. Titel: Knapper Koppen. Columns van de inmiddels overleden Marius van der Noorda.
Toen werden dus de coluns in een boekje, dit boekje bijeen gebracht en uitgegeven. Dat zal dan ook wel met de columns van het eerste jaar Rumoer gebeuren.
Knappe Koppen . Mooie verzameling hersenspinselen van Marius van der Noorda. Ik lees er een paar voor.

Er werd ook nog een 2e Tumult boekje uitgegeven Oh gaat dat zo in Almelo. Teksten van Gerard Haverkot die hij maakt en zong aan het einde van elk programma van tumult.
Dus ook Rumoer moet met een boekje komen zodat de columns van Jan Krol , Rembrandt de Vries, Bert Kuiper Eric Endlich e.a. bewaard blijven voor ons nageslacht.
Ook in dit tweede boekje teksten die je ook vandaag zou kunnen schrijven. Ook toen ging het over toeristenbelasting. Ook toen ging het over geld voor de bibliotheek. Ook toen ging het over….ik zal er een paar lezen

Duidelijk moge zijn dat ik vind dat er van het eerste jaar Rumoer ook weer een boekje moet komen. Al was het maar voor eigen eer en glorie. En dan zullen we lezen: de geschiedenis herhaalt zich.Comments are closed.