» 17/05/2011 » Gijzeling » 0 reacties

Site RTV Oost :

Omroep BNN gaat een aflevering van het televisieprogramma Van God Los baseren op de gijzeling in het gemeentehuis van Almelo in 2008. Dat is op de site van de serie te lezen.
Stadhuis Almelo

De aflevering gaat over een fictieve wethouder en café-eigenaar. De wethouder werkt de horecaondernemer tegen, waarna deze besluit de wethouder te gijzelen. De serie Van God Los bestaat uit korte films over de achtergrond van berichten over ernstige zaken zoals gijzelingen en moord. De aflevering wordt zondag 26 juni uitgezonden.

Omroep Almelo :

De gijzeling in Almelo in 2008 is inspiratie geweest voor aflevering 6 van Van God Los, de nieuwe TV-serie van BNN. De aflevering gaat over een fictieve wethouder en café-eigenaar. De wethouder werkt de ondernemer tegen, waarna deze besluit de wethouder te gijzelen. De serie Van God Los bestaat uit korte films over de achtergrond van berichten over ernstige zaken zoals gijzelingen en moord. De aflevering wordt zondag 26 juni om 20.20 uur op Nederland 3 uitgezondenComments are closed.