» 20/05/2012 » Politiek » 0 reacties

me nog steeds een beetje bezig houden. Moet er soms ook wel erg om lachen. Bijvoorbeeld die opmerking van de VVD dat de vacature PvdA – wethouder niet opgevuld zou moeten worden. DE VVD GAAT DAAR NIET OVER! Ook mooi dat Bert Hümmels wel wethouder voor de PvdA wil worden. Zal die toch eerste weer lid moeten worden. Toch ?
Dan de bezuinigingen aangekondigd in de Voorjaarsnota. Heftig. Maar waarom weer de gallowaykoeien en de particuliere begraafplaatsen? Oude moties komen weer op tafel. OZB omhoog : moedig voorstel. Ben er ook niet op tegen.
Terugkomend op het vertrek van Theo Schouten : ben zeer benieuwd wie zijn opvolger zal worden. Is ook lastig zo’n twee jaar voor de verkiezingen. Doe je het voor twee jaar of wil je door ? Komende week zal er wel meer duidelijkheid komen. De huidige PvdA-fractievoorzitter wil niet heb ik uit de pers begrepen. Maar ja….zeg ik de politiek nooit nooit. Ik stel voor om het aan de fractie over te laten. We horen het wel! Al ben ik net zo nieuwsgierig als U.

Luc Schuur verwacht niet dat hij Theo Schouten zal opvolgen.

Foto : geleraaf.nlComments are closed.