» 26/05/2012 » Politiek » 0 reacties

kunnen solliciteren naar een wethouderspost in Almelo. Dit omdat Theo Schouten benoemd wordt als burgemeester van Oldenzaal. Uit ervaring weet ik dat het een prachtige baan is. Juist nu in deze barre tijden een hele uitdaging. Het gaat natuurlijk wel om een korte periode. Tot aan de verkiezingen in 2014. Daarna is het weer onzeker natuurlijk. Zoals altijd ‘er komt iemand bovendrijven’ . De profielschets staat op de site van de PvdA Almelo:

Wie zoeken we?
We zoeken een bestuurder die bekend is met de Almelose samenleving en hier woont of wil komen wonen. Een sociaaldemocraat in hart en nieren, lid van de PvdA, die beschikt over bestuurlijke ervaring, leidinggevende capaciteiten en onderhandelingsvaardigheden. De wethouder dient de politieke lijn van de PvdA vorm te kunnen geven en uit te kunnen dragen. We zoeken iemand met visie en analytisch vermogen die onze idealen vertaalt in concrete plannen voor Almelo.
De wethouder is verantwoordelijk voor de portefeuille Ruimtelijke ordening, Verkeer en Vervoer, Openbare werken en stadsbeheer, Volksgezondheid, Regiozaken. Deskundigheid op één of meerdere van deze beleidsterreinen is een pré.

Ik voldoe eraan :-)Comments are closed.