» 15/06/2012 » Politiek » 0 reacties

De gemeenteraad van Almelo staat voor een grote klus : De Meerjarenbegroting staat op de agenda. Net als in bijna alle steden moeten er miljoenen euro’s bezuinigd worden. Geen beleidsveld ontkomt er aan. Er moeten wel hele moeilijke keuzes gemaakt worden. Sport, cultuur en sociaal staan onder grote druk. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat de bouw van het nieuwe stadhuis weer uitgesteld wordt. Ik zie liever de bouwkranen terug in de stad.Maar ja….ik kan er ook niet meer achter kijken.
Wat een gedoe met de wijkcentra contra de gemeente. Is het zo verkeerd dat de besturen van de wijkcentra het heft in eigen hand willen houden? Er liggen natuurlijk wel raadsbesluiten en daar moet een ieder zich aan houden. Toch ?
Positief is wel dat er een opvolger voor wethouder Schouten ( PvdA) gevonden als. Als hij burgervader van Oldenzaal is , zal Anja Timmer zijn taken overnemen. Anja was eerder fractievoorzitter voor de PvdA in Hengelo en vele jaren lid van de 2e Kamer der Staten Generaal.

Nederland kan ( theoretisch) nog naar de volgende ronde op het EK 2012. Ik zie dat niet gebeuren; hoop wel dat ik me vergis.Comments are closed.