» 19/06/2012 » Politiek » 0 reacties

De gemeenteraad van Almelo begint vanavond aan de behandeling van de Voorjaarsnota 2012; zeg maar de meerjarenbegroting. Een hel klus want er moet flink bezuinigd worden. De bijdragen voor de eerste termijn staan al op de site van de gemeente. Vanavond kunnen de raadsfracties naar elkaars dia-presentaties kijken. Is nieuwerwets. Ik vind dat niet zo nodig; het gaat immers om de inhoud en niet om de mooie plaatjes. Er zijn al een aantal zaken bekend (?). Het buiten zwembad zal niet dicht gaan. Het CDA en ALA-AOV-TON willen van het nieuwe stadhuis af. Sterker nog; het CDA wil helemaal geen stadhuis. Ze vergaderen liever in De Schöppe en het paspoort kan ik dan bij Bol.com bestellen? Vreemde move. Maar ja…je moet ergens de pers mee halen. Toch? Ik zie dit maar als soort van opwarmertjes voor een meestal voor de de kiezer niet zo bijster interessante behandeling van de nota. Voor een aantal instanties wordt het spannend: SCOOP, Hof88 en de bibliotheek om maar eens wat te noemen. Donderdagavond weten we meer.Comments are closed.