» 25/08/2012 » Gesproken column » 0 reacties

Het zal meer dan bekend zijn dat ik altijd voorstander was ( en ben ) van een gemeentelijke herindeling : Wierden – Tubbergen – Almelo – Vriezenveen ( nu Twenterand ) . Zal er ook wel een keer van komen. Verregaande vormen van samenwerking zijn er al. Ik schreef er in het verleden een aantal columns over. En kreeg dus ook de nodige reacties. Positief en negatief. Mooi dat je in een column net iets meer mag zeggen of schrijven. Het geeft je behoorlijk veel “ruimte”. Dat doet heden ten dage Chris Walraven ( VVD Twenterand ) ook. Mooi. Af en toe lees ik zijn hersenspinsels. Chris noemt man en paard. Maar wel steeds voor zover ik dan kan beoordelen met een knipoog . Vandaag stond in de TCTubantia dat hij zijn columns in een boekwerkje heeft opgetekend. Mooi. Chris, gefeliciteerd daarmee. Politiek gezien staan we ver uit elkaar. Het spelen met de toetsn van onze computer hebben we gemeen. Chris ik wens je een mooie tijd. Maak je onsterfelijk door de gemeenteleden herindeling (weer) op de kaart te zetten.Comments are closed.