» 26/08/2014 » Algemeen » 0 reacties

dat je niet in slaap,kunt vallen. “Kent U dat ?” zou dominee Gremdaat zeggen. Ja, kent u dat? Niet in slaap kunnen komen. Denken aan van alles en nog wat. Denken aan wat je bezig houdt. Denkend aan die invloeden van buitenaf die op je af komen. Waar je niets aan kunt doen, waar je niets aan wilt doen. Grrrrrrrr……. het houdt je uit de slaap. Op tv is er geen film meer. Gelukkig heb je NETFLIX. Duurt maar even en je hebt daar ook geen zin in. Komt niet vaak voor, maar niet in slaap kunnen vallen is een ramp.
Je bent dan jaloers op hen die lekker liggen te ronken. Ik vind het dan niet fair dat ik dat nu even niet kan. Niet fair is dan weer niet het juiste woord. Kan weer verkeerd uitgelegd worden. Ik kan niet slapen en hullie wel. En dat is niet eerlijk / fair ( vrij naar Calimero).
Maar zoals J.C. al zei : “elk nadeel heb zijn voordeel”. En weet je wat JC ook zei? “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”Mooi toch, dit soort uitspraken.
Wellicht moet Jan de Jonge ( trainer Heracles Almelo ) het boek van Pieter Winsemius eens lezen ( Over Cruijff en leiderschap – isbn 90 5018 734x nur 491 .
Val je echt niet bij in slaap. Echt niet.

Ik zoek mij brits maar eens weer op. Schaapjes tellen. Zal ik dat eens proberen?

slaap