» 14/05/2016 » Politiek » 0 reacties

Er was weer een mooie week. Het begon op de maandag. 9 mei. De verjaardag van mijn lief. Niet echt thuis met familie en vrienden gevierd. Dat doen we in de zomer. Tuinfeest. Wel heerlijk met ons beiden gegeten.
Verder een paar kleine afspraken bij de fysio en zo. Wel een heel emotioneel bezoek gebracht aan het Hospice Meulenbelt. Een collega zanger ligt daar. Daar wordt je niet vrolijk van, dat grijpt je aan. Als het goed gaat, gaan we als Oostvaarders daar woensdag een concert geven.
Donderdag ledenvergadering van de PvdA. Terugkoppeling van de commissie die een nieuwe wethouder moest zoeken, voorstellen nieuwe wethouder en diskussie. Natuurlijk diskussie. Ik ben blij dat de kandidaat wethouder met applaus door de ledenvergadering welkom is geheten. Succes Jos Pierey. Het woord is nu aan de gemeenteraad. De coalitie zal voorstemmen en ook nog een paar leen van de oppositie ze schat ik in.
Nu ik dit typ is het bijna Pinksteren. Het is ook koud. En dan hoor ik ook nog dat Sven Booij is overleden. Fractievoorzitter PvdA Twenterand.47 jaar mocht hij slechts worden.Comments are closed.