» 10/02/2017 » Algemeen » 0 reacties

De week die ik wil beschrijven begint goed. De Zwart/Witten winnen plots klaps , met tien man, in Tilburg tegen Willem de Tweede. In zes minuten maken ze drie goals.
Was deze zaterdag waarop Heracles won ook in het atelier van Linda Biemans. Onder het genot van een glas thee het ‘vernielingsdrama’ nog eens aangehoord. Ongehoord wat de vandalen hebben aangericht. En het politieonderzoek is gestopt?
Schreef ik vorige week dat de ruzie in Aadorp kwiek zou moeten worden opgelost? Ja dat schreef ik. En wat is er gebeurd? De ruzie is bijgelegd. In de Peppellaan wordt WEER en biljart- en dartcentrum geopend en het stichtingsbestuur van het Aahoes zal spoedig de deuren weer openen. Opgelost dus. Wat, nog lang niet, opgelost is, is mijn groeiende weerzin tegen ‘ons bevriend staatshoofd’ van de VS. Ik wordt echt moe van die man en zijn aanvallen op de democratie en zo.
Ik zou er voor willen pleiten dat het nieuw internationaal instituut voor klimaatbeleid, waarvoor staatsecretaris Sharon Dijksma ( PvdA ) onlangs de oprichtingsovereenkomst tekende, in Almelo gevestigd wordt.
Over de PvdA gesproken. Maandagavond sprak in een bomvol Leescafé ( bibliotheek Almelo) minister Jet Bussemaker mooie woorden over kinderen en hun positie binnen het onderwijs. Toch jammer dat de redacteuren / journalisten van de TCTubantia aan dat soort zaken bijna geen aandacht schenken. Ik twitterde deze week al dat mij opvalt dat de foto’s in de krant groter en de artikelen kleiner worden.
Bij de politiek in Almelo was het rustig. Erg rustig. Ik vermoed een soort van stilte voor de storm of zo. Toch raaf dat zoveel politieke fracties zo weinig geluid maken.
Het is maar goed dat ik niet dysclicktisch ben . Ik had dit stukje dan niet kunnen typen.Comments are closed.