» 07/04/2017 » Algemeen » 0 reacties

Vrijdag 7 april in de Grote Kerk in Almelo, muziektheaterproductie On the run; op weg naar een betere toekomst

Een muziektheaterproductie die gerealiseerd wordt door het koor Opus 94 o.l.v. Bram van der Beek, waarbij koorzang afgewisseld wordt met (historische) filmbeelden van vluchtelingen en het actuele vluchtelingenverhaal van mensen die in Twente wonen en tijdens de voorstelling hun vluchtverhaal vertellen.

On the run is een muzikale verhalende zoektocht naar dromen en dromers en daders en doeners.
Dromend op reis in de muziek, in het verhaal.
Ongekende landschappen, betoverende streken. Muziek die je meeneemt naar onbekende bestemmingen.
Plekken om te ontdekken.

On the run droomt over een toekomst. Een betere en veiliger toekomst. Een toekomst die kinderen een beter leven biedt.
On the run door vervolging kennen we al zeker sinds de Gouden Eeuw. En steeds in de generaties daarna bleven zij hoopvol komen. “Booming” zeggen we tegenwoordig omdat voor dromers en doeners bij ons een gouden toekomst weggelegd is.Comments are closed.